lördag 6 juli 2013

Varberg Stadshotell & Asia Spa dag 2/ Varberg Hotel & Asia Spa day 2

Alarmet gick i gång kl. 06.30, men eftersom vi inte hade sovit något vidare så gick vi inte upp förrän kl. 07.00. Innan vi lämnade rummet packade vi ihop våra grejer. Efter avslutad frukost (en lyckad sådan) gick vi åter igen upp på rummet. Vi passade på att vila en stund eftersom spa öppnade först kl. 09.00. Å andra sidan, så är det gott att vila en stund efter ha ätit en god frukost.
Väl inne på spa – avdelningen så gick vi först in till mörkerrummet (vi var ju ”torra”). Detta rum var till för vila och meditation. Som på tidigare rum, så var det inte heller här några problem att drömma sig bort då man låg under mörkerrummets underbara ”stjärnhimmel” (skiftade i olika färger) med sina hörlurar. Det var så sagolikt vackert och mysigt på alla sätt o vis.
Näst på tur stod kokongerna. Det var gungor som du kunde sitta och gunga i. Väl i gungan så hade man en magnifik utsikt över Varberg. Att ha lite koll på; beroende på om du är kort eller lång så bör du ha lite uppsikt på hur balken i taket går. Sätter du dig i fel kokong så har du kanske fötterna i golvet och får inte njuta av dem på rätt sätt.
Därefter var det åter igen dags för bad, bastu och tvagning. Dagen avslutades med lunch och glass i Varberg och ett besök hos en av mina nya facebookvänner. X bodde i en väldigt trevlig och vacker miljö (naturreservat, långgolf m.m.) Jag upplevde min nye vän som väldigt pratglad, trevlig och kunnig man, uppskattade besöket jättemycket. Det blev en hel del diskussioner om djur såsom sniglar, skator, lodjur, grävlingar o.s.v.

Tips:
1.     Vifta inte iväg skatorna som finns på din tomt. Har du problem med sniglar så äter de upp dem.
2.     Ska du äta fisk på din semester, ha med dig en pincett. Blev varse om att jag hade behövt en sådan, då jag fick fiskben mellan tänderna (på lunchen). Hade uppenbara problem med att få bort den, då den stack rätt upp och jag inte fick grepp om den.
3.     Du behöver inte ha med dig några handdukar om du ska åka till detta hotell, däremot en påse (till badkläderna o tofflor), 20 kr (till skåp) är bra att ha med sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar