onsdag 10 juli 2013

Tankar och funderingar ang. spa/ Thoughts and reflections about spa


Min sambo har tjatat i något år om att vi ska åka på spa, och av olika anledningar har det inte blivit av förrän nu. Annat har kommit emellan. Efter ha varit på Varberg Stadshotell & Asia Spa, så förstår jag nu varför han ville åka. Jag delar liksom han, hans åsikter om hur underbart och härligt det va.
Jag hade ingen aning om att det fanns sådan ”bad- och massagebassäng” som den på Varberg Stadshotell & Asia Spa. Badbassängen bestod av ca 10 ”stationer” och när du har gått igenom alla dem så har du fått massage för hela kroppen. Har du ont i kroppen ryggen, fötterna o.s.v. så tycker jag absolut att du ska åka hit. Något som jag funderade på under vistelsen:

1.     Varför har jag inte åkt på spa tidigare???

2.     Ett konstaterande; Jag behöver inte åka utomlands för att ha det underbart. Men å andra sidan kommer jag nog att resa utomlands ändå eftersom jag älskar att resa.

Vad gäller massagebehandlingen (med olja) som både jag och min sambo fick så kan jag inte klaga (för hela kroppen). Det var också helt underbart.
Något som jag tänkte på under tiden som jag låg på britsen; Det gäller fötterna; Hon gned in oljan så mycket att det blev riktigt varmt om fötterna. I övrigt när hon masserade mig (med oljan) så blev det också till en början varmt, men inte på samma sätt. Efter avslutad massagebehandling studerade jag bland annat mina fötter……Jag har nog aldrig haft så fina fötter….Imponerad!!!!


Tips:

Efter avslutad dusch/bad använd olja istället för crème (till fötterna). Dra sedan på dig strumporna för att inte halka.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar