torsdag 17 november 2016

En spännande dag - nytt jobb/skola

Sen i somras så har jag sökt ett antal jobb, men det har inte gått min väg, fram till nu. För några veckor sedan så fick jag reda på att man behövde personal på en viss skola. Jag fick ett namn på en kontaktperson som jag kunde kontakta, och idag var det alltså min första arbetsdag på denna skola.
Dagen har varit så bra som jag hade föreställt mig att den skulle vara. Jag utnyttjade retoriken och eleverna satt som ljus och lyssnade fram till att allvaret skulle börja. Fast jag får lov att säga, att jag tycker ändå att vi har haft en god arbetsmiljö. Jag såg till att vädra salen innan lektionerna började. Jag tog även till något som jag tror att de aldrig haft innan. Vi hade lite gymnastik i klassrummet (i någon minut) och eleverna, de var med. De gjorde som jag sa. 
Vid något tillfälle pratades det lite för mycket, då sa jag till dem att de kunde göra sina uppgifter utanför klassrummet (de som ville). Allt för att eleverna skulle få arbetsro.
När dagen led mot sitt slut så blev jag tillfrågad om jag ville fortsätta att arbeta där, och det är klart att jag vill det. Sammanfattningsvis.....Jag har haft en toppendag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar