måndag 1 januari 2018

En tillbakablick på år 2017

Lärarutbildningen
I januari förra året så fick jag ett positivt besked från antagningen. Jag blev antagen till lärarutbildningen (F-3) på Högskolan Dalarna. Första året av fyra är snart gånget och den har kantats av både medgång- och motgångar. För någon vecka sedan avslutades första VFU:n  och den har varit underbar. Den har varit precis så som jag hade föreställt mig att den skulle vara, om inte ännu bättre. Jag har fått med mig massor. Många frågor som jag funderat på, är också besvarade.

Borås Toastmasters
I samband med att jag fick veta att jag blivit antagen till högskolan så valde jag att avsäga mitt uppdrag som kassör. Mitt medlemskap är för närvarande vilandes, då jag bedömer att jag inte hinner med.

Politiken
Här valde jag också att avsäga mig uppdrag på grund av tidsbrist. Har dock något uppdrag kvar. Känner att jag vill ha något kvar, ibland måste man ju ta en paus från studierna/eller komma ifrån/tänka på något annat.

Hälsa 
Här brottas jag med många känslor och tankar. Jag måste få in hälsan i vardagen. Det har jag visserligen till en viss del, men inte så som jag vill.

Familjen
När det gäller familjen så går det sakta åt rätt håll. Jag vågar inte ta ut någon seger i förskott. Alla har vi ju våra saker som vi tampas/kämpar med till vardags (både positivt och negativt).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar