fredag 17 augusti 2012

En dagstur till Varberg

Igår begav vi oss iväg på en dagstur till Varberg. Första stoppet blev Getteröns småbåtshamn där vi gick ut på klipporna för att titta på den vackra havsutsikten. Det blåste lite kallt, så det blev ingen långvarig vistelse ute bland klipporna. I hamnen var det desto goare, vi hittade några bänkar att sitta på och där blev vi sittandes en stund. Det har inte varit mycket sol den här sommaren. Men denna dag var vädret perfekt, strålande sol och varmt väder, så livet kändes bara helt underbart.
.

Vi åkte även till Varbergs fästning. Väl på plats, så gick vi en bit längs strandpromenaden (ligger intill fästningen). Det var tidigt på förmiddagen, men det var många människor i rörelse. En del sprang och andra kom på sina cyklar för att bada. Jag blev lite sugen på att bada, men tyvärr så hade jag inga badkläder med mig. Det gjorde ingenting, jag gissar på att det var ganska kallt i vattnet.


När klockan närmade sig halv elva bröt vi upp för åka till Södra Näs Camping, där min sambos bror och hans fru tillbringade sin semester.Vid samtal med dem, framkom det att Södra Näs Camping är perfekt för dem som har hundar. I området förekommer olika hundaktiviteter, men det finns även plats för lek mellan hundägare och hund. Vill du gå på restaurang? Ja, då kan du även beställa mat till hunden.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar